Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona daha imza attı. Hakkında “birden fazla kişi tarafından gece vakti birlikte yağma”, “bilişim sistemleri kullanılarak dolandırıcılık” ve “kasten yaralama” suçları başta olmak üzere çok sayıda suçtan toplam 102 yıl 6 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.İ.A., İzmit’te düzenlenen operasyonla yakalandı.
GARDIROP İÇİNDE SAKLANIRKEN YAKALANDI
Ekipler tarafından 4 Mayıs 2026 günü gerçekleştirilen operasyonda, firari hükümlünün saklandığı adrese baskın yapıldı. Evde yapılan aramalarda A.İ.A.’nın, yakalanmamak için giysi dolabına gizlendiği tespit edildi. Şahıs, saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı.
TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemleri tamamlanan hükümlü, aynı gün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.



