Ahilik Haftası kutlamaları, İzmit Kent Metdanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı. Törene oda başkanları başta olmak üzere pek çok isim katılım gösterdi.
ÇELENEK SUNULDU
Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında İzmit Kent Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.



ODA BAŞKANLARI YER ALDI
Törende KESOB Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Durmuş, Kocaeli Kuyumcular Derneği Başkanı Nuri Koç ve pek çok isim yerini aldı.




AHİLİK YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Etkinlikler Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaretle devam edecek ardından ise Merkez Bankası önünden başlayarak İzmit Cumhuriyet Bulvarı’nda esnafla birlikte Ahilik yürüyüşü gerçekleştirilecek.






