Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde bir parkta yaşanan akran zorbalığı, sosyal medyada paylaşılan görüntülerle ortaya çıktı. Bir grup çocuğun yaşıtları olan bir çocuğu darbettiği anlar kaydedilirken, olay kamuoyunda tepki topladı.

Olay Parkta Yaşandı
Olay, Odunpazarı ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi’ndeki Uğur Mumcu Parkı’nda önceki akşam saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre parkta bulunan bir çocuk, henüz bilinmeyen bir nedenle aynı yaştaki bir grup tarafından darbedildi.

“Özür Dile” Diyerek Şiddet Uyguladılar
Görüntülerde gruptan bir çocuğun darp edilen kişiye “Özür dile” diye bağırdığı, mağdur çocuğun ise “Özür diliyorum” diyerek karşılık verdiği duyuldu. Şiddet anlarının, grupta bulunan kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaydedildiği ve sosyal medya platformlarında paylaşıldığı belirtildi.

Güvenlik Müdahalesi Tartışma Yarattı
Olayın yaşandığı parkın güvenlik kameralarıyla sürekli izlenmesine rağmen herhangi bir güvenlik görevlisinin müdahalede bulunmadığı öne sürüldü. Bu durum, sosyal medyada kullanıcılar tarafından eleştirilere neden oldu.

Gözler İBB Davasında: 26. Gününde Neler Yaşandı?
Gözler İBB Davasında: 26. Gününde Neler Yaşandı?
İçeriği Görüntüle

Görüntüler Tepki Çekti
Kısa sürede yayılan görüntüler, akran zorbalığına ilişkin tartışmaları yeniden gündeme taşırken, olayla ilgili yetkililer tarafından inceleme başlatılması bekleniyor.