Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında bugün 21 Ocak Çarşamba günü Kocaeli genelinde planlı elektrik kesintileri yapılacağını açıkladı. Çalışmalar nedeniyle bazı mahallelerde elektrik, günün belirli saatlerinde geçici olarak kesilecek.


Kartepe’de Elektrik Kesintisi

Saat: 14.00 – 15.00
Etkilenen Bölge: Ataşehir civarı
Belirtilen saatler arasında Ataşehir çevresinde elektrik verilemeyecek.


İzmit’te Gün Boyu Kesinti

Saat: 09.00 – 17.00
Etkilenen Mahalleler:
Gündoğdu, Malta, Mimar Sinan, Yeşilova, Adnan Kahveci, Akgüneş, Boğazova, Çağlar, Erel, Güvenç, Halide Edip Adıvar, Şehit Mustafa Türk, Zübeyde Hanım mahalleleri ile bu bölgelere bağlı birçok cadde ve sokak.


Başiskele’de Bölgesel Kesintiler

Saatler:
09.00 – 13.30
14.00 – 15.00

Etkilenen Mahalleler:
Yeşilkent, Dadaloğlu, Ebedi, Farabi, Gençlik, Şeyh Ali, Yahya Kemal ve çevresi.

Boşandığı Eşini 31 Bıçak Darbesiyle Öldüren Sanığın Savunması Tepki Çekti
Boşandığı Eşini 31 Bıçak Darbesiyle Öldüren Sanığın Savunması Tepki Çekti
İçeriği Görüntüle

Körfez’de Uzun Süreli Kesinti

Saat: 09.00 – 17.00
Etkilenen Mahalleler:
Fatih, Cumhuriyet, Güney, Akşemsettin, Batı, Cevher Dudayev, Nuh, Meriç, Yıldız ve çevresindeki çok sayıda cadde ve sokak.


Çayırova’da Kısa Süreli Kesinti

Saat: 09.00 – 11.00
Etkilenen Bölgeler:
Akse Mahallesi 521, 522, 523/1, 526, 527 sokaklar ve çevresi.


Gebze’de Elektrik Kesintisi

Saat: 09.20 – 11.20
Etkilenen Bölgeler:
Arapçeşme Mahallesi (1020/1, 1032, 1040, 1061/2 sokaklar ve çevresi).


Uyarı

SEDAŞ yetkilileri, çalışmaların planlanan süreden erken tamamlanabileceğini veya hava koşullarına bağlı olarak değişiklik yaşanabileceğini belirterek, vatandaşların gerekli tedbirleri almalarını istedi.