Cumhuriyet Halk Partisinde yaşanan son gelişmelerle ilgili değerlendirmede bulunan Bülent Sarı, Mesut Özarslan’ın Cumhuriyet Halk Partisinden istifa etmesine ilişkin sosyal medya üzerinden eleştirilerde bulundu. Sarı, uzun uzadıya konuşmanın faydası olmadığını vurgulayarak, tarihsel bir göndermeyle net bir duruş sergiledi.
“Tarihte hainler hep vardı”
Yaşananların sürpriz olmadığını ifade eden Sarı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün yaşanan bazı gelişmelerle ilgili uzun uzadıya laf etmenin faydası yok. Tarihte hainler, dönekler her zaman vardı ve var olacak.”
Pir Sultan Abdal’la Net Mesaj
Sarı, sözlerini Pir Sultan Abdal’dan alıntıyla tamamladı. Sarı’nın mesajı şöyleydi: “İşte hançer, işte kellem keserse. Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan.”





