Kocaeli’nin Derince ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) gençlik kollarının bir araya geldiği etkinlikte, spor ve sosyal faaliyetler ön plana çıktı. Derince ve Gölcük gençlik kollarının düzenlediği halı saha karşılaşması, birlik ve dayanışma mesajlarıyla dikkat çekti.
Gençlere dijital üyelik çağrısı
Karşılaşma öncesinde saha çalışması gerçekleştiren gençlik kolları üyeleri, ilçe genelinde duraklara yerleştirilen QR kodlar aracılığıyla gençleri partiye üye olmaya davet etti. Derince Gençlik Kolları Başkanı Caner Boztepe ve Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Taşkın’ın katılımıyla yürütülen çalışma, dijital katılımı kolaylaştırmayı hedefledi.
Sahada mesaj veren görüntüler
Halı saha karşılaşmasında gençlerin “Free İmamoğlu” yazılı tişörtlerle sahaya çıkması dikkat çekti. Bu tercih, etkinliğin yalnızca sportif bir organizasyon olmadığını, aynı zamanda siyasi bir mesaj içerdiğini ortaya koydu. Karşılaşma boyunca centilmenlik ön planda tutulurken, rekabet saha içinde kaldı.
Yoğun katılım sağlandı
Etkinliğe parti yöneticileri ve yerel temsilciler de katıldı. İl başkan yardımcıları ile il yöneticileri, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Sariye Dilek Türk ve mahalle temsilcileri karşılaşmayı yerinde takip etti.
Etkinlik samimi buluşmayla sona erdi
Maçın ardından katılımcılar bir araya gelerek sohbet etti. Yapılan ikramlarla etkinlik sosyal bir buluşmaya dönüştü. Organizasyona katılanlar, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği güçlendirdiğine vurgu yaptı.
Gençlik kolları yetkilileri, benzer organizasyonların devam edeceğini belirterek, gençleri hem sosyal hem de siyasi faaliyetlerde buluşturmaya devam edeceklerini ifade etti.







