Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yaşanan tartışmanın ardından polis merkezine götürülen eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, adliye çıkışında açıklamalarda bulundu. Akkaya, hakkında ortaya atılan taşkınlık iddialarını kabul etmedi.

Maşukiye’de tartışma çıktı

Edinilen bilgiye göre olay, Kartepe ilçesi Maşukiye Mahallesi Çınar Caddesi üzerinde bulunan bir ikamette meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonrası çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, kavgaya karıştığı öne sürülen Deniz Akkaya’yı ve tarafları polis merkezine götürdü. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Deniz Akkaya, Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akkaya, hakkındaki iddialara tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'na Hakaret İddiasıyla Suç Duyurusu
Kılıçdaroğlu'na Hakaret İddiasıyla Suç Duyurusu
İçeriği Görüntüle

“Lütfen haber yazarken doğru yazın”

Basın mensuplarının “Taşkınlık çıkardığınız doğru mu?” sorusu üzerine Deniz Akkaya şu ifadeleri kullandı:

“Ben mi? Ben uzaklaştırma aldım hanımefendi. Ev sahibimden maalesef. Burada bir ev kiraladık. Uyuşturucu kullanıp kendisi taşkınlık çıkardığı için uzaklaştırma aldım. Lütfen haber yazarken doğru yazın olur mu?” Akkaya, açıklamasında taşkınlık çıkardığı yönündeki iddiaları yalanladı. Olayla ilgili adli sürecin devam ettiği öğrenildi.

A W737595 03A W737595 01A W737595 02