Kahramanmaraş’ta 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının verilerine göre deprem, Pazarcık ilçesi merkezli olarak saat 13.12’de kaydedildi. AFAD’ın son depremler sayfasında deprem verileri anlık olarak kamuoyuyla paylaşılıyor.
Depremin derinliği 12,46 kilometre olarak açıklandı
AFAD tarafından paylaşılan bilgilere göre, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremin derinliği 12,46 kilometre olarak ölçüldü. Deprem, kentte kısa süreli paniğe neden oldu.
Gaziantep’te de hissedildi
Kahramanmaraş merkezli depremin çevre illerden Gaziantep’te de hissedildiği öğrenildi. İlk belirlemelere göre deprem sonrası herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.
Valilik saha taramalarını sürdürüyor
Kahramanmaraş Valiliği, deprem sonrası kent genelinde saha taramalarının sürdüğünü açıkladı. Yapılan ilk değerlendirmelerde an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmadığı belirtildi.





