Görev Değişikliği Gerçekleşti

Kocaeli’nin deneyimli bürokratlarından biri olan Suat Demir’in emekliye ayrılmasının ardından Derince İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne atama yapıldı. Kartepe İlçe Nüfus Müdürü olarak görev yapan Menderes Van, Derince’nin yeni nüfus müdürü oldu.

Kocaeli'de toplu taşımada 120 araca sıkı denetim
Kocaeli'de toplu taşımada 120 araca sıkı denetim
İçeriği Görüntüle

Sendikacı Kimliğiyle Tanınıyor

Menderes Van, yalnızca bürokratik kariyeriyle değil, aynı zamanda sendikal çalışmalarıyla da tanınıyor. Büro Memur Sen Kocaeli Şubesi’nin kurucuları arasında yer alan Van, uzun yıllar aktif sendikacılık yürüttü.

İlk Ziyaretçiler Sendika Temsilcileri Oldu

Yeni görevine başlayan Van’ın ilk ziyaretçileri arasında sendika temsilcileri yer aldı. Büro Memur Sen Kocaeli 3 Nolu Şube Müdürü Fırat Güler ile Eğitim Bir Sen Kocaeli Şube Başkanı Şahin Yaşlık, Menderes Van’ı Derince’deki ofisinde ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Kartepe’de Yeni Müdür Bekleniyor

Menderes Van’ın Derince’ye atanmasının ardından Kartepe İlçe Nüfus Müdürlüğü makamı boş kaldı. Şu an için bu göreve kimin atanacağına dair resmi bir açıklama yapılmazken, yeni ismin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Muhabir: Haber Merkezi