Araçla çarpıp kaçtı
Elazığ’ın Baskil ilçesinde pazartesi günü yaşanan olayda, bir şahıs kullandığı hafif ticari araçla akaryakıt istasyonunda çalışan eniştesine çarparak kaçtı. Görgü tanıklarının ve güvenlik kameralarının ifadesine göre, çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan ve takla atarak yere düşen 45 yaşındaki Kayhan Borulday ağır yaralandı.
Güvenlik kamerası her şeyi kaydetti
Kazanın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Borulday, çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı. O anlar ise istasyonun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri, kaçan sürücünün C.A. olduğunu tespit etti.
Sürücü tutuklandı
Kaza sonrası kaçan sürücü C.A., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinde babasını hastaneye yetiştirmeye çalıştığını öne süren C.A., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
"Bu olay cinayete teşebbüstür"
Olayın mağduru Kayhan Borulday ise yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Akaryakıt istasyonunda çalışmaktayım. Olay günü kayınbabam ve kaynımın bulunduğu araç bana çarpıp kaçtı. Arkalarına bile bakmadılar. Hastaneye vatandaşların yardımıyla kaldırıldım, sonrasını hatırlamıyorum. Bu olay cinayete teşebbüstür.” Borulday, güvenlik kameralarının her şeyi açıkça gösterdiğini belirterek adaletin yerini bulmasını istedi.
 
             
             
            





 
         
         
         
         
         
        