“Anne olmaya hazırım” diyen Hadise, anneliğin hayatında köklü bir değişim yaratacağını belirtti.
Hadise, L’Officiel Türkiye için verdiği röportajda, dünyaya bir çocuk getirme fikrine hazır olduğunu söyledi:
“Dünya her geçen gün kötüleşiyor ama ben bu karanlığa güzel bir evlat bırakmak istiyorum. Çocuğum özgürce yaşasın, kendi hayatını kendi seçimleriyle kurabilsin. Ben ise yanında olan, onunla kaliteli vakit geçiren bir anne olmak isterim. Telefona bağlı değil, gerçekten onunla var olan bir anne...”
Sanatçı, anne olmanın kendisini farklı bir insana dönüştüreceğini de ekledi:
“Çocuğum olursa bambaşka bir kadın olacağımı biliyorum.”
"DÜNYADA OYNAMAK İÇİN KENDİ ROLÜNÜ YARAT!"
Hadise, aşk hakkındaki düşüncelerinin de değiştiğini itiraf etti:
“Üç yıl önce sorsaydınız tam bir romantiktim. Umutsuzca aşkın peşindeydim. Ama artık daha gerçekçiyim. Ne istediğimi biliyorum. Hadise’yi olduğu gibi kabul etmeyen bir insanla mutlu olamam. Gereksiz insanlarla vakit kaybetmek istemiyorum.”
Belçika’da işçi bir ailenin kızı olarak büyüdüğünü hatırlatan Hadise, sahneye çıktığı ilk günden itibaren kendi yolunu çizdiğini söyledi:
“Arkamda holding sahibi bir baba yoktu. Babam işçiydi, annem fabrikada çalıştı. Benim gücüm duruşumdan ve kadınlara olan inancımdan geliyor. Kadınlar için konuşmaktan, ses olmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Yalnız bırakıldığım çok oldu ama yine de bildiğim doğruları söylemeye devam ettim.”
Hadise, sosyal medyanın yarattığı baskılardan da şikayet etti:
“Sosyal medya, güçlü olmayan insanlar için çok tehlikeli. Allah bile kullarını yargılamazken, insanların bu kadar kolay yargılamasına inanamıyorum.”
Sanatçı ayrıca, hakkında soruşturma açılan Manifest grubuna da destek verdi:
“Ben de Harbiye sahnesinde benzer baskılar yaşadım ama o gün kimse sesini çıkarmadı. Kadınların yanında olmaya devam edeceğim. Susmayın, sesinizi çıkarın.”