Binlerce Kocaelili Filistin için yürüyecek

İsrail’in Gazze’deki hastaneyi vurması, Kocaeli’de tepki çekmeye devam ediyor. 250’den fazla STK, oda ve sendika, 20 Ekim Cuma günü Filistin’e destek yürüyüşü düzenleyecek.

Özgün  Kocaeli
Özgün Kocaeli Tüm Haberleri

Kocaeli haber - Ortadoğu yine kan gölüne döndü. İsrail, geçtiğimiz salı akşamı Gazze’deki hastaneyi vurdu. Yaklaşık 600 kişi, bombalı saldırıda hayatını kaybetti. Dünya bu saldırıdan sonra İsrail’e lanet okuyor. İlimizde de çok sayıda basın açıklaması düzenlendi. Ancak asıl büyük yürüyüş, 20 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek. 250'den fazla STK, oda ve sendikanın katılacağı yürüyüşte Filistin’e destek verilecek. Soykırıma lanet okunacak ve İsrail zulmüne dur denilecek. Saat 14.00’te Cumhuriyet Bulvarı Fevziye Camii önünden başlayacak yürüyüş, Anıtpark’ta sona erecek. Yürüyüşe binlerce kişinin katılması bekleniyor.

19 Eki 2023 - 15:56 Kocaeli- Gündem

Muhabir  Özgün Kocaeli


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Özgün Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Özgün Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Özgün Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Özgün Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli haber