31 Mart Yerel Seçimleri’nde Derince Belediyesini CHP’li Sertif Gökçe kazandı. Gökçe, bugün mazbatasını alarak resmi sıfatla başkan oldu. Gökçe, mazbatasını aldıktan sonra Derince Belediyesi’ne devir teslim için gitti. Yüzlerce partili, Gökçe’yi desteklemek için belediye binası önünde yerini aldı. Sertif Gökçe, 30 yıl aranın ardından Derince Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan CHP’li başkan sıfatını da almış oldu.
İLÇEDEN BELEDİYEYE YÜRÜYÜŞ
CHP Derince İlçe Örgütü önünde toplanan partililer ve Başkan Sertif Gökçe, belediye binasına yürüdü. Yine Gökçe ve beraberindekileri, belediye önünde bir kalabalık karşıladı.

ZEKİ AYGÜN MAKAMDA BEKLEDİ
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise koltuğunu devretmek için makamda bekledi. Aygün, “Demokrasi gereği seçimler yapıldı. Sevdiğimiz arkadaşımız bayrağı devraldı. Demokrasinin güzelliği bu. 17 projemiz hazır. Yerleri hazır. Biz her zaman yardımcı oluruz danışırlarsa. Amaç burada Derince insanına hizmet etmek. Ben 2019’da geldiğimde kimsenin siyasi görüşüne bakmadım. Çalışanlar tedirgin olmasın. Bunu da rica ediyoruz” dedi.

SERTİF GÖKÇE: DERİNCE EMİN ELLERDE
Başkanıma çok teşekkür ederim. Uzun süredir tanışıyoruz. Geçen seçimi başkanım kazanmıştı. Projeleri devam ettireceğiz. Devlette israf olmaz. Derince hak ettiğini alacak. Biz de bu bayrağı bir gün devredeceğiz. Bize oy vermiş vermemiş fark etmiyor. Oy vermeyenlerin daha çok kıymet vereceğiz gönüllerini alacağız. Derince emin ellerde olacak” ifadelerini kullandı.
Gökçe, devir teslim sonrası belediye önünde vatandaşlara hitap etti.






