Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydan, 28 Şubat Cumartesi günü sahalarında oynanacak Beşiktaş karşılaşmasının saatine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Hodri Meydan: Maç Saati Yeniden Değerlendirilmeli
Hodri Meydan: Maç Saati Yeniden Değerlendirilmeli
İçeriği Görüntüle

“Zamanlama Hassasiyeti Yansıtmıyor”
Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, mübarek Ramazan ayında karşılaşmanın saat 16.00’da oynanacak şekilde planlanmasının kamuoyunun takdirine bırakıldığı ifade edildi. Açıklamada, alınan kararın zamanlama açısından gerekli hassasiyeti yansıtmadığı belirtildi.

Kararın Gözden Geçirilmesi Talebi
Dernek açıklamasında, milyonlarca kişinin oruç ibadetini yerine getirdiği bir dönemde maç saatlerinin belirlenmesinde toplumsal ve vicdani hassasiyetlerin gözetilmesi gerektiği vurgulandı. Hodri Meydan, ilgili kurum ve kurulların söz konusu kararı yeniden değerlendirmesini talep etti.

Hodri Meydan Tarafından Yapılan Açıklama:

"28 Şubat Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Beşiktaş karşılaşmasının, mübarek Ramazan ayında saat 16.00'da oynanacak şekilde planlanmış olmasını kamuoyunun takdirine bırakıyor; alınan bu kararın zamanlama açısından gerekli hassasiyeti yansıtmadığını üzülerek ifade ediyoruz. Milyonlarca insanın oruç ibadetini yerine getirdiği böylesine müstesna bir dönemde, karşılaşma saatlerinin belirlenmesinde toplumsal ve vicdani hassasiyetlerin gözetilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu doğrultuda ilgili kurum ve kurulların söz konusu kararı yeniden gözden geçirmesini önemle rica ediyoruz."