İzmit Belediyesi İhale Salonu’nda yapılan promosyon ihalesini, Belediye Başkan Yardımcıları Seyhan Özcan ve Sibel Solakoğlu’nun başkanlığındaki komisyon yürüttü. Toplantıya İnsan Kaynakları Müdürü Sevrap Cengiz, Tüm Bel Sen Kocaeli Şube Başkanı Güzide Saatçi ile Genel-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük de katıldı.
9 BANKA TEKLİF VERDİ
İhalenin ilk turunda 9 banka teklif sundu. İkinci turda Akbank, Yapı Kredi, QNB Finansbank ve VakıfBank ihaleden çekildi. Bu turda Denizbank 55 bin 500 TL, Ziraat Bankası 56 bin TL, Halkbank 56 bin 500 TL, TEB 57 bin TL, İş Bankası ise 57 bin 500 TL teklif verdi.
Üçüncü turda Denizbank ihaleden çekilirken; Ziraat Bankası 58 bin TL, Halkbank 58 bin 500 TL, TEB 59 bin TL, İş Bankası 60 bin TL teklif sundu.
Dördüncü turda Ziraat Bankası 60 bin 500 TL, Halkbank 61 bin TL teklif verirken TEB ihaleden çekildi. Beşinci turda Halkbank 63 bin TL, Ziraat Bankası 62 bin 500 TL, İş Bankası ise 64 bin TL ile yarıştı.
Altıncı turda Halkbank 65 bin TL, Ziraat Bankası 64 bin 500 TL, İş Bankası 65 bin 500 TL teklif verdi. Yedinci tura geçilen ihalede ise Ziraat Bankası teklifini 66 bin TL’ye yükseltti.
İHALE İLERİ TARİHE ERTELENDİ
Yapılan görüşmelerin ardından promosyon ihalesinin ileri bir tarihte yeniden değerlendirilmesine karar verildi. İhalenin ne zaman sonuçlandırılacağına ilişkin bilginin önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.





