Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir işletmede iki grup arasında çıktığı iddia edilen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olay, dün gece saatlerinde Şehabettin Bilgisu Caddesi üzerindeki bir çorbacıda meydana geldi.
Tartışma kavgaya dönüştü
İddiaya göre, işletmede bulunan iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı.
Kavga sırasında masa ve sandalyelerin de fırlatıldığı görüldü. İşletmede bulunan müşteriler, olay yerinden uzaklaşarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
Polis ekipleri müdahale etti
İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, işletmede ve sokakta devam eden kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı.
Müdahale sırasında polise zorluk çıkardığı belirtilen bazı kişiler, ters kelepçeyle polis aracına bindirildi.
Vatandaşlar korku yaşadı
Kavgaya tanık olan vatandaşlar, olay sırasında tarafların birbirlerine masa ve sandalye fırlattığını söyledi. Görgü tanıkları, kavga sırasında işletmede bulunanların büyük panik yaşadığını belirtti.
Olayda bir kadının da taraflar arasında yer aldığı ve kavga sırasında zarar gördüğü iddia edildi.
İnceleme başlatıldı
Polis ekipleri, sokağı hareketlendiren kavgaya ilişkin inceleme başlattı. Olayla ilgili tarafların ifadelerine başvurulacağı öğrenildi.








