Kontrolden çıkan araç beton bariyere çarptı
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 28 yaşındaki Onur Ö. yönetimindeki 53 DY 774 plakalı otomobil, D-100 kara yolunun İstanbul istikametinde seyir halindeyken kontrolden çıktı. 10 Aralık'ta Yeni Mahalle mevkisinde gerçekleşen kazada araç, yol kenarındaki beton bariyere çarptıktan sonra devrilerek bir süre sürüklendi.

Sürücü ağır yaralı, hayati tehlikesi sürüyor
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü Onur Ö., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, genç sürücünün hayati tehlikesinin devam ettiğini bildirdi.

Kaza anı güvenlik kamerasında
Feci kaza anı çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde otomobilin savrularak beton bariyere çarptığı, devrildiği ve sürüklendiği anlar net şekilde görüldü. Ayrıca çarpma sırasında araçtan bir cismin fırladığı da kameraya yansıdı.

Cama Telefon Tutucu Takmanın Cezası 21 Bin Lira Oldu
Cama Telefon Tutucu Takmanın Cezası 21 Bin Lira Oldu
İçeriği Görüntüle

A W597950 01A W597950 04A W597950 02A W597950 03A W597950 05