Ormanlık Alanda Korku Dolu Anlar

Kocaali ilçesinde ormanlık alanda meydana gelen olayda, avlanmak için bölgeye giden Yaşar Çiğdem isimli avcı, hazırlıklarını tamamladıktan sonra otomatik tüfeğiyle ateş etmek istedi. Nişan alarak tetiğe basan Çiğdem’in tüfeği, henüz belirlenemeyen bir nedenle el kundağı kısmından patladı.

Kulislere Nokta Koydu: Akşener’den Açıklama
Kulislere Nokta Koydu: Akşener’den Açıklama
İçeriği Görüntüle

Tüfek Parçalandı, Avcı Yaralandı

Patlamanın etkisiyle tüfek adeta paramparça olurken, Yaşar Çiğdem elinden yaralandı. Olayın ardından ilk müdahale, yanında bulunan arkadaşları tarafından olay yerinde yapıldı. Geçici pansumanın ardından yaralı avcı, sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye sevk edildi.

“Daha Kötü Sonuçlar Olabilirdi”

Yaşadığı olayı anlatan Yaşar Çiğdem, şans eseri daha ağır bir yaralanma yaşamadığını belirtti. Çiğdem, tüfeğin patlamasıyla büyük bir tehlike atlattığını ve olayın çok daha ciddi sonuçlara yol açabileceğini ifade etti.

Tüfek Firmalarına Çağrı

Olay sonrası avcılık hobisinden soğuduğunu dile getiren Çiğdem, tüfek üreticilerine de çağrıda bulunarak, kullanılan malzeme kalitesine daha fazla önem verilmesi gerektiğini söyledi. Olayla ilgili olarak yetkili ekipler tarafından inceleme başlatıldığı öğrenildi.A W638669 01A W638669 02A W638669 03A W638669 04