Basın ve emniyet iş birliği gündemde olacak
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelmek amacıyla istişare toplantısı düzenliyor. Toplantı, 6 Kasım 2025 Perşembe günü saat 14.00’te Başiskele Yerleşkesi Asayiş Şube Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Toplantının adresi ve saati
Etkinlik, Asayiş Şube Müdürlüğü’nün 1. Kat C Blok’taki toplantı salonunda yapılacak. İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, toplantının hem kent güvenliği hem de basın-emniyet iletişimi açısından önemli bir zemin oluşturmasını hedefliyor.

İlker Kazan "Çenesuyu'na alerjiniz mi var?"
İlker Kazan "Çenesuyu'na alerjiniz mi var?"
İçeriği Görüntüle

Basına açık davet
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Ulusal ve yerel basın mensuplarımızla istişare etmek üzere düzenlenen toplantıya katılımınızı bekliyoruz” denildi.