Gece Yarısı Organize Sanayi Bölgesinde Kaza
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bulunan Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, gece yarısı meydana gelen kaza ile endişe dolu anlar yaşadı. Saat 00.10 sıralarında fabrikaya işçi taşıyan servis aracı, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde bulunan tıra çarptı. Çarpmanın şiddetiyle işçi servisi adeta tıra saplandı.

2’si Ağır 9 Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Kazayı gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Serviste sıkışan şoför ve bir işçi, itfaiye ekiplerinin koordineli müdahalesiyle araçtan çıkarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan toplam 9 yaralı, ambulanslarla çevredeki hastanelere nakledildi. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Araçlar Kullanılamaz Hale Geldi
Kazanın ardından işçi servisi ve park halindeki tırda büyük hasar oluştu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından araçlar çekiciler yardımıyla bölgeden kaldırıldı. Çarpışma sırasında yola saçılan parçalar temizlendikten sonra trafik akışı yeniden sağlandı.

Kaza Nedeni Araştırılıyor
Kazanın nasıl meydana geldiğine yönelik polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Servisin kontrolden çıkmasına yol açan etkenlerin belirlenmesi için teknik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Öğrenci yurdunda hayatını kaybetti
Öğrenci yurdunda hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.