Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşanan olayda, Ramazan Gökmen (47) isimli şahıs, eşiyle bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gökmen, eline aldığı bıçakla eşine saldırdı. Karnından aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

327 Aranma Kaydı Bulunan Şahıs Kocaeli’de Yakalandı
327 Aranma Kaydı Bulunan Şahıs Kocaeli’de Yakalandı
İçeriği Görüntüle

Aynı bıçakla kendini yaraladı
Eşini öldüren Ramazan Gökmen, ardından aynı bıçakla kendisine zarar verdi. Çevredeki vatandaşların yardım çığlıklarını duyması üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gökmen, ağır yaralı halde ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililer, şahsın sağlık durumunun kritik olduğunu bildirdi.

Polis geniş çaplı inceleme başlattı
Olay sonrası polis ekipleri, bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı. Cinayetin nedeni araştırılırken, olay yeri inceleme ekipleri delil topladı. Kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Kadına yönelik şiddet bir kez daha gündemde
Körfez’de yaşanan bu olay, kadına yönelik şiddet vakalarını bir kez daha gündeme taşıdı. Yetkililer, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü bildirdi.

A W570243 02A W570243 04A W570243 03A W570243 05