Kocaeli yeni güne puslu bir havayla başladı. Meteoroloji verilerine göre, 3 Aralık Çarşamba günü sabah saatlerinde sıcaklık 8,4 derece olarak ölçülürken, nem oranı yüzde 97’ye ulaştı. Rüzgar hızı saatte 2 kilometre olarak kaydedildi. Atmosferik basınç 1013,2 milibar seviyesinde seyrederken, deniz seviyesi basıncı ise 1022,2 milibar olarak ölçüldü.

Sabah ve gece puslu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün saatlik tahminlerine göre, sabah saat 06.00 ile 09.00 arasında pus etkili olacak. Bu saatlerde sıcaklık 9 derece, nem oranı ise yüzde 89 olacak. Rüzgar hafif esecek.

Cezaevinden çıkan kocası boğarak öldürmüştü... İddianame hazırlandı
Cezaevinden çıkan kocası boğarak öldürmüştü... İddianame hazırlandı
İçeriği Görüntüle

Öğle saatlerinde parçalı bulutlu hava
Öğle saatlerine doğru havada açılma bekleniyor. 12.00 ile 15.00 saatleri arasında hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık 17 dereceye kadar çıkacak. Nem oranı bu saatlerde yüzde 56 seviyelerine düşecek.

Gece yeniden pus hakim olacak
Akşam saatlerinde sıcaklık tekrar düşüşe geçerken, 21.00 sonrası hava yeniden puslu olacak. Nem oranının yüzde 85’e kadar çıkacağı tahmin ediliyor. Rüzgar ise oldukça düşük hızda esecek.

Uyarı: Görüş mesafesine dikkat
Uzmanlar, özellikle sabah ve gece saatlerinde pus nedeniyle görüş mesafesinin azalabileceğine dikkat çekerek, araç sürücülerine dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulundu. Ayrıca yüksek nem oranı, kronik solunum rahatsızlığı bulunan bireyler için de risk oluşturabilir.