Bahçede Hareketsiz Bulundu
Olay, akşam saatlerinde Kocaeli’nin Körfez ilçesi Hacıosman Mahallesi Mor Lale Sokak’ın bitiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaklaşık bir yıl önce eşini kaybeden 65 yaşındaki Nurseven Memiş, otoban köprüsünün üst kısmında yer alan ve evine yaklaşık 200 metre mesafedeki bahçeye tavuklarına yem vermek için gitti.
Vatandaşlar Fark Etti
Bir süre sonra Memiş’in bahçede hareketsiz şekilde yerde yattığını fark eden çevre sakinleri, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Doğal Nedenlerle Hayatını Kaybetti
Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Nurseven Memiş’in birkaç saat önce hayatını kaybettiği tespit edildi. Yapılan değerlendirmede ölümün doğal nedenlerle meydana geldiği belirlendiği için otopsi yapılmadı. Gerekli işlemlerin ardından cenaze, ailesine teslim edildi.
Cenaze Yarın Defnedilecek
Körfez Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla alınan naaş, İlimtepe Körfez Mezarlıklar Morgu’na kaldırıldı. Ailesinden yapılan açıklamaya göre, Nurseven Memiş’in cenazesi yarın Kandıra’daki köyünde veya Körfez Erikli Mezarlığı’nda toprağa verilecek.







