Menajerden Şok İddialar
Kocaelili rapçi Blok3 hakkında menajeri olduğunu belirten Ferhat Karagöz tarafından ciddi suçlamalar gündeme getirildi. Karagöz, daha önceki darp iddialarını genişleterek, alıkonulduğunu ve silahla tehdit edildiğini öne sürdü.
“Ofiste Alıkonuldum” İddiası
Karagöz, Blok3 ile tanışıklıklarının 2023 yılında başladığını ve bir süre menajerliğini yaptığını belirtti. 2025 yılı başında başlayan iş ilişkisinin ardından yaşanan anlaşmazlık nedeniyle hesap konularını görüşmek üzere bir ofise çağrıldığını ifade etti.
Ofise gittiğinde saldırıya uğradığını iddia eden Karagöz, burada darp edildiğini ve bir süre alıkonulduğunu öne sürdü.
“Silah Doğrultuldu, Tehdit Edildim”
Karagöz açıklamasında, kendisine silah doğrultulduğunu ve para bulmasının istendiğini ileri sürdü. Ailesi üzerinden de ölüm tehdidi aldığını iddia eden Karagöz,
“Annem ve sevdiklerimi öldürmekle tehdit ettiler” ifadelerini kullandı.
Darp Raporu Aldığını Söyledi
Olay sonrası hastaneye giderek darp raporu aldığını belirten Karagöz, olayın yaşandığı yerdeki kamera kayıtlarının sonradan kaldırıldığını iddia etti.
“Hukuki Süreci Sürdüreceğim”
Karagöz, yaşananların aydınlatılması için hukuk mücadelesini sürdüreceğini belirterek,
“Tek istediğim gerçeğin ortaya çıkması ve adaletin yerini bulmasıdır” dedi.
Soruşturma Süreci Bekleniyor
İddialarla ilgili resmi makamlardan henüz bir açıklama yapılmazken, olayın yargıya taşındığı ve sürecin devam ettiği öğrenildi.





