Kocaelispor’un Süper Lig’e yükselmesinin ardından kent genelinde yaşanan coşku, sembolik bir etkinlikle taçlandırıldı. Taraftarların isteği üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilk olarak dev Kocaelispor bayrağının Osmangazi Köprüsü’ne asılmasını sağladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan gerekli izinlerin alınmasının ardından bayrak, görkemli bir şekilde köprüye yerleştirildi.

Boğaz’da Kocaelispor coşkusu


Dev bayrak asma geleneği bu kez İstanbul Boğazı’na taşındı. Kentin gururu haline gelen Kocaelispor bayrağı, İstanbul’un simge noktalarından birinde yeniden dalgalanarak camiada heyecan yarattı. Görüntüler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Serdar Dursun: "Daha ölmedik yeğen"
Serdar Dursun: "Daha ölmedik yeğen"
İçeriği Görüntüle

Taraftardan Büyükakın’a teşekkür yağdı


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Taraftarlar, Süper Lig sevinçlerini paylaşan ve bu anlamlı jesti gerçekleştiren Başkan Büyükakın’a teşekkür mesajları gönderdi.

Muhabir: Haber Merkezi