Tribünde yaşanan talihsiz olay
Ziraat Türkiye Kupası’nda Kocaelispor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada üzücü bir olay yaşandı. Mücadele sırasında tribünde bulunan Kocaelispor taraftarı Arda Kaçmaz, metrelerce yükseklikten düşerek ağır yaralandı.
Hastaneye kaldırıldı, durumu ciddiyetini koruyor
Olayın ardından sağlık ekiplerinin ilk müdahalesiyle hastaneye kaldırılan Arda Kaçmaz’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Yaşanan gelişme, stadyumda ve camiada büyük üzüntüye neden oldu.
Kulüpten duygusal mesaj
Maçın ardından Kocaelispor Kulübü, sosyal medya hesaplarından taraftarına geçmiş olsun mesajı yayımladı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Bu akşam oynadığımız Beşiktaş maçında düşerek yaralanan ve hastaneye kaldırılan taraftarımız Arda Kaçmaz’ın hayati tehlikesinin devam ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Haydi Arda, dualarımız ve kalbimiz seninle!”
Kulüp camiası ve taraftarlar, Arda Kaçmaz’tan gelecek iyi haberleri umutla bekliyor.



