Körfez'de yaşanan olay, uyuşturucu kullanımının geldiği noktayı bir kez daha gözler önüne serdi. İddialara göre Mimar Sinan Mahallesi’nde bugün bir gencin sokak ortasında ayakta durmakta zorlandığını gören yurttaşlar, durumu yetkililere bildirdi.

Sokak Ortasında Fenalaştı
İddiaya göre, uyuşturucu madde kullandığı belirtilen genç, dengesini kaybederek ayakta duramaz hâle geldi. Durumu fark eden bir vatandaşın 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık Ekipleri Müdahale Etti
Kısa sürede bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, gence ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Gencin sağlık durumuna ilişkin incelemenin sürdüğü öğrenildi. Olay sırasında çevrede toplanan yurttaşların endişeli bekleyişi dikkat çekti.

Kocaeli’de Fırtına Kamyoneti Devrildi
Kocaeli’de Fırtına Kamyoneti Devrildi
İçeriği Görüntüle

Mahallede Tedirginlik Artıyor
Olayın ardından mahalle sakinleri, bölgede benzer vakaların arttığını dile getirdi. Bir mahalle sakini yaşanan duruma tepki göstererek, “Artık çocuklarımız için sokağa çıkarken bile endişe duyar hâle geldik,” sözleriyle denetimlerin artırılmasını istedi.