Kocaeli Üniversitesi’nde vize sınavlarının başlamasıyla birlikte Umuttepe Yerleşkesi’ne giden yollarda sabah saatlerinden itibaren yoğunluk arttı. Hem özel araçların hem de toplu taşıma araçlarının oluşturduğu trafik, özellikle kampüse ulaşmaya çalışan öğrencilerin ilerlemesini güçleştirdi.

CHP'liler Duyurdu: "Derince'nin Artık Milletvekili Var"
CHP'liler Duyurdu: "Derince'nin Artık Milletvekili Var"
İçeriği Görüntüle

Umuttepe yolunda çift yönlü trafik yoğunluğu yaşanırken, trafiği daha da olumsuz etkileyen bir gelişme yaşandı. Yerleşkenin A Kapısı civarında meydana gelen trafik kazası, akışı neredeyse durma noktasına getirdi. Araçların yolun daralan kısmında ilerlemekte zorlanması nedeniyle bölgede uzun kuyruklar oluştu.

Toplu taşıma duraklarında bekleyen öğrenciler de yoğunluktan etkilendi. Normal şartlarda kısa sürede geçen otobüs seferlerinin gecikmesi, sınav saatine yetişmeye çalışan öğrencilere zorlu anlar yaşattı. Kampüs girişlerinde zaman zaman yığılmalar görülürken, trafik ekipleri bölgede akışı sağlamak için müdahalede bulundu.

Vize haftası boyunca hem yol yoğunluğunun hem de kampüs içindeki hareketliliğin artarak devam etmesi beklenirken, Özgün Kocaeli Gazetesi olarak tüm öğrencilere başarı dolu bir hafta dileriz.Whatsapp Image 2025 11 18 At 14.40.15Whatsapp Image 2025 11 18 At 14.40.18