Gaziantep’te 32 yaşındaki Zeliha B., 4 yaşındaki oğlu A.B. ile birlikte yaşadığı binanın 8’inci katından düştü. Olayın ardından hastaneye kaldırılan anne, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan çocuğun tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Olay Şahinbey’de Meydana Geldi
Olay, öğle saatlerine doğru Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesi’nde bulunan bir sitede yaşandı. İddiaya göre Zeliha B., 4 yaşındaki oğlunu kucağına alarak 8’inci kattaki evlerinden henüz bilinmeyen bir nedenle aşağı atladı.

Ekipler Bölgeye Sevk Edildi
Olayı fark eden vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine siteye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı anne ve çocuğuna ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Anne Hastanede Hayatını Kaybetti
Durumu ağır olan Zeliha B. ile oğlu A.B., Gaziantep Şehir Hastanesine kaldırıldı. Zeliha B., hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

100 Metrelik Uçurumdan Yuvarlandı, Jandarma Kurtardı
100 Metrelik Uçurumdan Yuvarlandı, Jandarma Kurtardı
İçeriği Görüntüle

Çocuğun Tedavisi Sürüyor
Ağır yaralanan 4 yaşındaki A.B.’nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü belirtildi. Hayatını kaybeden kadının cenazesi, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı
Polis ekipleri, olayın nedenine ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı.