MHP Kocaeli teşkilatında kapsamlı değişim
Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, üç ilçede ilçe başkanlığı görevine yeni isimlerin atandığını duyurdu. Açıklamaya göre, Genel Merkez’in takdirleri doğrultusunda Gebze, Derince ve Karamürsel ilçe teşkilatlarında görev değişikliğine gidildi.

Gebze ve Derince’ye yeni atamalar
Gebze İlçe Başkanlığı görevine Dursun Daştangil atanırken, Derince İlçe Başkanlığı görevine ise Metehan Uluman getirildi. Yapılan açıklamada her iki isme de yeni görevlerinde başarı dilekleri iletildi.

Karamürsel’de görev Hüseyin Parlak’ın
Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine ise Hüseyin Parlak atandı. Parlak’ın göreve getirilmesiyle birlikte ilçede yeni bir teşkilat sürecinin başlayacağı ifade edildi.

Kocaeli merkezli operasyonda 35 şüpheli tutuklandı
Kocaeli merkezli operasyonda 35 şüpheli tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Teşkilata başarı mesajı
MHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, atamaların teşkilata ve parti çalışmalarına katkı sunması temenni edilerek, görevlendirilen isimlere başarı dilekleri iletildi.Whatsapp Image 2026 04 06 At 17.07.31Whatsapp Image 2026 04 06 At 17.07.31 (1)Whatsapp Image 2026 04 06 At 17.07.31 (2)