Bahattin Şeker’e ait olduğu belirtilen akaryakıt istasyonunda yaşanan kavga, üç kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Olay, Bozüyük ilçesinde istasyonun otopark bölümünde meydana geldi.
Park Tartışması Kavgaya Dönüştü
İddiaya göre, park meselesi nedeniyle kardeşler Münir T. ve Rıdvan T. ile iş yeri çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine müdahale etmek isteyen koruma polisi Yüksel T. ile kardeşler arasında arbede yaşandı.
Arbede sırasında polis memuru Yüksel T.’nin vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığı belirtildi. Yüksel T.’nin de iki kardeşi tabancayla bacaklarından vurarak yaraladığı öğrenildi.
Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralandığı belirtilen polis memuru Yüksel T., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralanan Münir T. ve Rıdvan T. ise Bozüyük Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Eski Bakanın Olay Yerinde Olduğu Öğrenildi
Eski Bakan Bahattin Şeker’in olay sırasında akaryakıt istasyonunda bulunduğu ve tarafları ayırmaya çalıştığı bildirildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.





