AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezinde yapıldı. Çok sayıda partili kadının katıldığı toplantıya Genel Başkan Yardımcısı, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş de katıldı. Toplantıya Büyükgümüş’ün yanı sıra Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Tülay Kaynarca, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü ile Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Sosyal Politikalar Başkanı Sevde Beyazıt Kaçar, Genel Merkez Kadın Kolları Bölge Sorumlusu Zehra Eren ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ilçe belediye başkanları ile AK Parti Kadın Kolları ilçe teşkilatları katılım sağladı.
“159 BİN KADIN ÜYE İLE 12 İLÇEMİZİN TAMAMINDAYIZ"
Toplantının açılış konuşmasını ev sahibi İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir gerçekleştirdi. Gebze’de yaşanan faciada hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Özdemir, “AK Parti teşkilatları bir dava hareketinin temsilcisidir. Tüm toplantılarımızda kardeşlik ruhumuz pekişir. Yapılacak istişarelerin teşkilatımıza yeni bir enerji ve vizyon kazandıracağına inanıyorum. Kadınlar bu teşkilatın vicdanı, temel direğidir. Bugün Kocaeli Kadın Kolları olarak 159 bin 657 kadın üyemiz ile 12 ilçemizin tamamındayız.
“KARDEŞLİĞİN TEMİNATIYIZ”
Bu büyük çatı altında biriz beraberiz. Bu parti vefanın adıdır. Terörsüz Türkiye, güvenli gelecek dedik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Anadolu’da artık silah sesleri değil çocuk sesleri yükseliyor. Biz AK kadınlar bu kardeşliğin teminatıyız” ifadelerini kullandı. Özdemir konuşmasının devamında Gazze’de yaşanan insanlık dramına değindi.












