İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk'ün, motorlu bir sosyal medya fenomeniyle İnönü Caddesi'nde yaşadığı diyalog gündem oldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Öztürk'ün, park yasağı bulunan alana araç bırakılabileceğini söylemesi ve kendisini "belediye başkan yardımcısı" olarak tanıtması dikkati.
Motorlu sosyal medya fenomeni, İnönü Caddesi üzerinde Murat Öztürk'ün iş yerinin önünde durarak, "Burada pilavcı nerede var?" diye sordu. Öztürk, fenomene yol tarifi gösterdikten sonra motosikletini nereye bırakabileceğini sorması üzerine, "Buraya park edebilirsin, bir şey olmaz." ifadelerini kullandı.
Ancak Öztürk'ün park edilmesini önerdiği noktada "Park Yapılmaz" trafik levhasının bulunduğu görüntülere yansıdı. Buna rağmen motosikletin bu alana yönlendirilmesi sosyal medyada çeşitli yorumlara neden oldu.
Görüntülerde dikkat çeken bir başka ayrıntı ise Murat Öztürk'ün kendisini tanıtırken kullandığı ifadeler oldu. Öztürk, sosyal medya fenomenine, "Ben burada belediye başkan yardımcısıyım." dedi.
Söz konusu görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılırken, Öztürk'ün bu ifadeleri ve park yasağı bulunan alanla ilgili yönlendirmesi tartışma konusu oldu.
Park yasağında "Park et" diyen başkan yardımcısını tanıyor musunuz?
Bir sosyal medya fenomenine kendisini belediye başkan yardımcısı olarak tanıtan ve park yasağı olan yere motorsikletini park edebileceğini söyleyen kişiyi tanıyor musunuz?
Yorumlar
Trend Haberler
Rüşvet Operasyonunda Alınan Mehmet Yaşar'ın İfadesi Ortaya Çıktı!
İşte Kocaeli'de FETÖ Operasyonu Yapılan Kurumlar!
Kocaeli’de Deniz Suyu Analizleri Açıklandı: Bir Plajda Kalite Orta Seviyede
Sekapark’ta Tepki Çeken Olay: Çocuk Koruma Altına Alındı
MHP Kocaeli'de ki Tüm Teşkilat Görevden Alındı!
Kocaeli'de Baskın! 10 Eğitim Kurumuna FETÖ Operasyonu




