Sokak Ortasında Araçlı Saldırı
Aydın’ın Yenicami Mahallesi Yüksel Yalova Caddesi’nde meydana gelen olayda, A.A. idaresindeki otomobil, evinin önünde aracının arka kısmında bulunan polis memuru A.K’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle A.K. kaputun üzerine savrularak yaralandı.
Yaralının Fotoğrafını Sosyal Medyada Paylaştı
Ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olay sonrası A.A.’nın, yaralının kaput üzerinde göründüğü fotoğrafı sosyal medya hesabında “Trafik kazası, maalesef polis A.K. yaralandı” notuyla paylaştığı belirlendi. Şüpheli A.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Eski Eş Şüphesi
Yapılan incelemede, yaralı polis memuru A.K’nin, şüpheli A.A.’nın eski eşiyle evli olduğu bilgisine ulaşıldı. Olayın bu nedenle gerçekleşmiş olabileceği değerlendirilirken, soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.
O Anlar Kamerada
Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, otomobilin A.K. ile park halindeki araca çarpması, çarpmanın ardından sürücünün aracıyla kısa bir süre ileri ve geri hareket etmesi dikkat çekti. Görüntülerde ayrıca, sürücünün araçtan inip kaput üzerindeki yaralı polis memurunun fotoğrafını çektiği anlar yer aldı.








