Kaza OSB’de Meydana Geldi
Olay, saat 16.00 sıralarında Bursa’nın İnegöl ilçesinde, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi 2. Cadde üzerinde bulunan orman ürünleri işleyen bir fabrikada yaşandı.

Kandıra’da görevli şef rüşvetten ceza aldı
Kandıra’da görevli şef rüşvetten ceza aldı
İçeriği Görüntüle

Pres Makinesine Sıkıştı
Edinilen bilgilere göre, fabrikada bakım teknikeri olarak görev yapan Sedat Ç. (27), bakımını yaptığı pres makinesine bir anlık dikkatsizlik sonucu sıkıştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Ağır Yaralı Olarak Hastaneye Kaldırıldı
İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılan işçi, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı
Polis ekipleri, kazanın meydana geliş nedenine ilişkin inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

20260128Aw630091 3