Meclise gidecek 600 milletvekilinin belirlendiği seçimde Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. 28 Mayıs günü yapılacak olan ikinci tur seçimlerin öncesi çalışmalara tekrar başlayan Millet İttifakı birleşenlerinden İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel paylaşımda bulundu.

DÜN VERDİĞİMİZ SÖZLERİN TAMAMI BAKİDİR

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, 14 Mayıs Pazar Günü gerçekleşen seçimlerde Partimizin başarısı adına Gece Gündüz demeden emek veren. Evinden, İşinden, Ailesinden, Sosyal Hayatından fedakarlık ederek çalışan. Umudunu partimize bağlayarak oy veren, tüm olumsuzluklar ve eksikliklere rağmen tüm Sandıklarda verilen oyları namus bilerek sahip çıkan hemşerilerime şükranlarımı sunar, kucak dolusu sevgi ve muhabbetlerimi sunarım. 2018 Seçimlerinden bugüne gelinen süreçte Partimizi Kartepe’de sahiplenerek; Oylarımızı hem sayısal hem de oransal mana da Türkiye Genelinde arttıran az sayıda ki İlçelerde biri olmamızı sağlayan Kartepeli hemşerilere, dün verdiğimiz sözlerin tamamı bakidir.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ

İşimizin başında, Kartepeli hemşerilerimin dün olduğu gibi bugün ve yarın da, oy versin ya da vermesin iyi günde de kötü günde de yanında olmaya devam edeceğiz. Yunus Emre’nin mısralarında dediği gibi; “Oğlum, kimin gönlü kırıksa, elinden geldiği kadar ona merhem ol. Mevla’nın rızası, belki de viranelerde gizlidir. Kendini ihmal etsen bile, iyiliği, doğruluğu ihmal etme. Darlık, bolluk, zorluk kalbini söndürüp, yolundan döndürmesin. Oğlum, toprakla başlayan kaderimiz, biraz keder, biraz tasa, biraz sevinç ve türlü telaşla toprakta bitecek. Sonsuza kadar sürecek olanı, anlık heva ve heveslere terketme. İlmini ve tevazunu arttır. Doğru bildiğinden ayrılma. Allah, bahtını güzel kılsın. Rızasından ayırmasın. Ayağına türlü dikenler batacak, canın yanacak, çitlere takılacaksın. Bunlar olmaz, eğer her şey yolunda giderse bil ki, yanlış yoldasın. Aklın ağırlık, gönlün terazi, kalbin bunları ayakta tutan ağırlık olsun. Umulur ki kurtulursun.” Bu duygu ve düşünceler ile birlikte; Allah (c.c) bizleri rızasından ayırmasın diyor. Kaldığımız yerden yola devam ediyoruz. Yüce Allah Yar ve Yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Haber Merkezi