Tartışma Kavgaya Dönüştü
Adapazarı ilçesinde, Kudüs Caddesi üzerinde Orta Garaj otobüs durakları yanında bulunan bir marketin önünde iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.

Kesici Aletle Yaralandı
Kavga sırasında kimliği henüz belirlenemeyen bir şüpheli, yanında bulunan kesici aletle tartıştığı kişiyi göğsünden yaraladı. Olayın ardından şüpheli hızla bölgeden kaçtı.

Hayatını Kaybetti
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneden alınan bilgilere göre yaralı kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis Şüphelinin Peşinde
Olay sonrası kaçan şüphelinin yakalanması için polis ekipleri bölgede geniş çaplı çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

CHP'li Belediye Başkan Adayı Ölü Bulundu
CHP'li Belediye Başkan Adayı Ölü Bulundu
İçeriği Görüntüle

HaberslerHabers-17HaberrssAsayiş-2