İlhami Aktaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İzmit Yat Limanı’nda halkın ziyaretine açılan TCG Tayfun Hücumbotu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında gemi hakkında yetkililerden bilgi alındı.

GEMİ HAKKINDA BİLGİ ALDI
Vali Aktaş, TCG Tayfun Hücumbotu ile ilgili olarak Gemi Komutanı Zülfü Serhat Önen’den bilgi aldı. Ziyaret kapsamında geminin teknik özellikleri ve görevleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

YILDIZLI'NIN KOLTUĞUNA MELİNDA, DENİZ BİLGE VE ALİ ATLAS OTURDU
YILDIZLI'NIN KOLTUĞUNA MELİNDA, DENİZ BİLGE VE ALİ ATLAS OTURDU
İçeriği Görüntüle

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI
Ziyarette Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı Selçuk Akarı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Şaban Arlı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Nurettin Recep Sağlık ile şehit yakınları, gaziler ve aileleri yer aldı.

HALKIN ZİYARETİNE AÇILDI
23 Nisan etkinlikleri kapsamında İzmit Yat Limanı’nda demirleyen hücumbot, gün boyunca vatandaşların ziyaretine açıldı.

Whatsapp Image 2026 04 23 At 15.43.35Whatsapp Image 2026 04 23 At 15.43.35 (1)