Prefabrik Evde Yangın Çıktı
Kocaeli’nin Dilovası ilçesi Fatih Mahallesi’nde yer alan bir prefabrik evde, 5 Aralık akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler evin tamamını sardı.

Aile Fertleri Kurtuldu, Yaşlı Adam Mahsur Kaldı
Yangın sırasında evde bulunan bir kadın ile iki çocuk kendi imkânlarıyla dışarı çıkmayı başardı. Ancak yaklaşık iki ay önce geçirdiği bir ameliyatla iki bacağı da ampute edilen 63 yaşındaki Asım Bal, alevler arasında mahsur kaldı.

Hastanede Hayatını Kaybetti
İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla söndürülen yangında, ağır yaralı olarak evden çıkarılan Asım Bal, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kadınları İş Bulma Bahanesiyle Kandırıp İstismar Etti!
Kadınları İş Bulma Bahanesiyle Kandırıp İstismar Etti!
İçeriği Görüntüle

Ev Kullanılamaz Hale Geldi
Yangın sonrası prefabrik yapı tamamen kullanılmaz hale gelirken, olayla ilgili olarak polis ve itfaiye ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için teknik çalışmalar sürüyor.

Whatsapp Gorsel 2025 12 05 Saat 132721 Aa5752C3 (1)-1Whatsapp Gorsel 2025 12 05 Saat 132924 45457D94-1Whatsapp Gorsel 2025 12 05 Saat 132721 228F3Ab0-1