Kocaeli Üniversitesi son olarak fakültelerde engelli tuvaleti olmaması sebebiyle Rektör Cantürk'ün yine bir engelli öğrenciden bağış istemesiyle gündem olmuştu. Yaptığımız haber neticesinde ülke gündemine bomba gibi düşen Rektör Cantürk'ün "bağış" skandalının ardından bugün yeni sağlık birimlerinin açılış töreninde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın kürsüde yaşadığı zor anlar kameralara yansıdı.

Deprem gerçeğinde boşluk: Rant yoksa dönüşüm de yok
Deprem gerçeğinde boşluk: Rant yoksa dönüşüm de yok
İçeriği Görüntüle

BAŞKAN BÜYÜKAKIN KOÜ'DEKİ TÖRENDE ZOR ANLAR YAŞADI

Hayırsever Aracı Ailesi’nin desteğiyle hayata geçirilen yeni sağlık birimlerinin açılış töreni bugün Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Programda kürsüye çıkarak konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın zor anlar yaşadı.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN'DAN REKTÖR CANTÜRK'E ŞAKAYLA KARIŞIK UYARI

Kürsünün konumundan dolayı salonun diğer tarafına doğru dönemeyen ve mikrofona ulaşamayan Büyükakın Kocaeli Üniversitesi Rektörü Nuh Zafer Cantürk'e takılarak, "Hocam bu kürsü hiç ergonomik değil. Öyle bir kürsü ki mikrona ulaşamayalım diye yapılmış resmen. Birde öyle bir konumdaki salonun diğer tarafına asla dönemiyoruz" ifadelerini kullandı. Uyarının ardından Büyükakın'a başka bir mikrofon getirildi ve Belediye Başkanı o şekilde konuşmasını tamamladı.

Muhabir: Bilge Murat Şenol