Fenerbahçe’de 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesinde Kocaeli’ye gelen Aziz Yıldırım, Kocaelili iş insanlarının ev sahipliğinde İzmit’teki Emex Otel’de düzenlenen programda çoğunluğu İYİ Partili olan üyeler taraftar ve kongre üyeleriyle bir araya geldi. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan yoğun ilgiye rağmen organizasyonun kötü olması ve düzgün yönetilememesi dikkat çekti.
YOĞUN KATILIMA RAĞMEN KÖTÜ BİR ORGANİZASYON
Yıldırım’ın salona giriş yaptığı anlarda yaşanan karmaşa, kalabalığın kontrolsüz şekilde artmasıyla daha da belirgin hale geldi. Taraftarların büyük heyecanına rağmen oturma düzeni ve alan planlamasındaki yetersizlikler nedeniyle salon içinde sürekli bir sıkışıklık yaşandı.
PROFESYONELLİKTEN UZAK BİR PROGRAM
Basın ve görüntü düzeni için davet edilen isimlerin çalışma alanı net şekilde oluşturulmazken, çekim yapılabilecek sağlıklı bir akışın sağlanmaması da dikkat çekti. Anlık ve düzensiz yönlendirmeler, programın profesyonel bir organizasyondan uzak olduğunu ortaya koydu.
Salondaki yoğunluk sırasında konuşmayı takip etmek isteyen katılımcıların yaşadığı görüş engeli ve sıkışıklık, organizasyonun hazırlıksızlığını daha görünür hale getirdi. Müdahalelerle anlık çözümler üretilmeye çalışılsa da bu çabalar düzeni sağlamakta yetersiz kaldı.
NASIL KÖTÜ BİR ORGANİZASYON YAPILIR SORUSUNUN CEVABI
Büyük bir katılımın olduğu buluşma, içeriğinden çok organizasyonun dağınıklığıyla gündeme gelirken, etkinlik “yoğun ilgiye rağmen kötü planlanmış bir program” olarak akıllarda kaldı.









