İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan, kişisel gerekçeleri nedeniyle görevinden istifa etti. Çalışkan'ın istifasını yazılı olarak İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı'na sunduğu bildirildi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin imzasıyla yapılan açıklamada, Mustafa Çalışkan'ın görev süresi boyunca teşkilatın güçlenmesi ve partinin ilke ve hedefleri doğrultusunda önemli çalışmalar yürüttüğü belirtilerek, emek ve katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Açıklamada, "İYİ Parti çatısı altında görev yapan her dava arkadaşımızın emeği ve hizmeti bizim için kıymetlidir. Sayın Mustafa Çalışkan'ın bugüne kadar teşkilatımıza sunduğu katkıları takdirle karşılıyor, kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık, huzur ve başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Fatma Kaplan Hürriyet'in Sevk Edildiği Cezaevi Belli Oldu!
Fatma Kaplan Hürriyet'in Sevk Edildiği Cezaevi Belli Oldu!
İçeriği Görüntüle

Yeni ilçe başkanı için süreç başlıyor

İl Başkanlığı, Gölcük İlçe Başkanlığı görevine ilişkin yeni sürecin parti tüzüğü ve ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde yürütüleceğini belirterek, kamuoyunu gelişmeler hakkında bilgilendireceklerini ifade etti.