İshakpaşa Caddesi No: 7/B adresinde hizmete giren Just Burger’in açılışına, Kocaeli Sivaslılar Dernek Başkanı Kadir Zortaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erkan Uygun ve Kocaeli TV Genel Müdürü Melahat Sarı gibi isimler katıldı. İşletmenin ortakları Mikail Keçiyokuşu ve Ferit Sarı, açılışta misafirlerle yakından ilgilendi.
Siparişler Anlık Hazırlanıyor
40 kişilik oturma kapasitesine sahip 120 metrekarelik mekânda, İzmit’te bir ilk olarak “kapalı hamburger” menüye eklendi. Menüde toplam 20 çeşit hamburger ve 10 farklı özel sos seçeneği yer alıyor. Tüm ürünler sipariş üzerine taze malzemelerle hazırlanıyor, müşteriye kişiye özel servis ediliyor.
Haftanın Her Günü Hizmet Verecek
Just Burger, haftanın her günü saat 12.00 ile 02.00 arasında hizmet verecek. Gündüz öğle aralarında çalışanlara hitap ederken, gece geç saatlerde de gençlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor. Farklı sunumları ve özgün konseptiyle mekanın kısa sürede Alikahya bölgesinin popüler burger duraklarından biri olması bekleniyor.








