Kefken Açıklarında Yangın Alarmı
Karadeniz’de Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Kefken açıklarında yabancı menşeli bir gemide yangın çıktı. Henüz nedeni belirlenemeyen yangın kısa sürede büyüdü. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.
Valilik: Tüm Ekipler Bölgeye Yönlendirildi
Kocaeli Valiliği yaptığı açıklamada, olay yerine Kıyı Emniyeti, Sahil Güvenlik, UMKE ve ambulans ekiplerinin gönderildiğini duyurdu. Açıklamada, “Kandıra Kefken açıklarında yabancı menşeli bir gemide sebebi henüz belirlenemeyen bir yangın meydana gelmiştir. Olay yerine Kıyı Emniyeti, Sahil Güvenlik, UMKE ve ambulans ekipleri yönlendirilmiş olup gerekli müdahaleler yapılmaktadır. Geçmiş olsun dileklerimizle kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri yer aldı.
Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor
Yangının büyümesini engellemek ve kontrol altına almak için ekiplerin bölgedeki müdahaleleri sürüyor. Gemi mürettebatının durumu ve yangının çıkış nedenine ilişkin detaylar yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak.






