Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 8 Mayıs 2026 tarihinde Karamürsel ilçesinde “Güvenli Okul” uygulaması kapsamında denetim gerçekleştirdi. Okul çevreleri ile umuma açık alanlarda yapılan uygulamalarda çok sayıda kişi ve araç kontrol edildi.

100 kişinin GBT sorgusu yapıldı

Emniyet ekipleri tarafından yürütülen denetimlerde 100 şahsın Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapılırken, 35 araç da kontrol edildi. Ayrıca 15 okul ve çevresi ile 5 iş yerinde denetim gerçekleştirildi.

Olumsuzluk tespit edilmedi

2019'dan Beri Süren Kaçış Kocaeli'de Son Buldu
2019'dan Beri Süren Kaçış Kocaeli'de Son Buldu
İçeriği Görüntüle

Yapılan uygulamalarda herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığı açıklandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede, çocukların güvenli eğitim ortamında bulunmalarını sağlamak amacıyla benzer uygulamaların il genelinde kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

Whatsapp Image 2026 05 08 At 20.50.33Whatsapp Image 2026 05 08 At 20.50.33 (1)