İzmit Yahya Kaptan Mahallesi Kemal Sunal Caddesi’nde meydana gelen kaza mahallede büyük paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil yol kenarında bulunan bir binanın giriş katına çarparak dairenin içine girdi. Kazanın ardından çevrede büyük korku yaşanırken, olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
“BU CADDEDE BİR ŞEY OLACAK” DENİYORDU
Mahalle sakinlerinin iddiasına göre Kemal Sunal Caddesi’nde daha önce de birçok kez hız yapan araçlar ve kontrolsüz sürüş nedeniyle şikayetlerde bulunuldu. Vatandaşların sık sık “Bu caddede bir gün büyük bir kaza olacak” diyerek uyarıda bulunduğu öğrenildi. Yaşanan son olay ise bölgedeki endişeleri yeniden gündeme taşıdı.
PSİKOLOJİK DANIŞMA MERKEZİNE GİRDİ
Kazanın yaşandığı binadaki dairenin psikolojik danışma merkezi olarak kullanılması da olayın dikkat çeken ayrıntılarından biri oldu. Büyük maddi hasarın meydana geldiği olayda şans eseri can kaybı ya da ağır yaralanma yaşanmadı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.






