Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ve uyarıcı madde suçlarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 22 Mayıs 2026 günü saat 21.00 sıralarında operasyon gerçekleştirildi. Yapılan kontrollerde farklı tür ve miktarlarda narkotik maddeler ele geçirildi.


Çeşitli Türlerde Uyuşturucu Ele Geçirildi

Deprem Kentini Sel Vurdu: 3 Ölü 2 Yaralı
Deprem Kentini Sel Vurdu: 3 Ölü 2 Yaralı
İçeriği Görüntüle

Denetim ve kontroller sırasında tütünle karıştırılmış A-M maddesi, sıvılaştırılmış A-M maddesi ve esrar türünde uyuşturucu maddelerin bulunduğu belirlendi. Ele geçirilen maddelerin toplam ağırlığının 324,76 gram olduğu kaydedildi.


3 Şüpheli Gözaltında

Olayla ilgili M.G., U.S. ve T.T. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Ele geçirilen maddeler, gerekli işlemler için Bekirpaşa Polis Merkezi Amirliği’ne teslim edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.


Mücadelemiz Kararlılıkla Sürecek

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.