İzmit’in köklü ailelerinden, İmamoğlu İnşaat Malzemeleri ve İMKAR A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Recep Baştürk’ten acı haber geldi. 65 yaşındaki Baştürk, tatil için gittiği Aydın’ın Didim ilçesinde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, kızı ve damadıyla birlikte denize giren Baştürk, bir süre sonra gözden kayboldu. Yapılan aramalarda boğularak yaşamını yitirdiği belirlenen Baştürk’ün ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.
Recep Baştürk, İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Mehmet Baştürk’ün ağabeyi, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Baştürk’ün de amcasıydı. Aynı zamanda geçmişte Kocaeli Ülkü Ocaklarının kuruluş sürecinde yer almış, kent siyasetinde de tanınan bir figürdü.
Gündoğdu Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’nde ikamet eden, 3 çocuk babası Baştürk’ün cenaze bilgileri henüz netleşmedi.
Özgün Kocaeli Gazetesi olarak merhuma rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.





