MHP İzmit İlçe Teşkilatı, Erenler Mahallesi’nde vatandaş buluşması ve üye katılım töreni düzenledi. Programda vatandaşların talepleri ve mahalle sorunları dinlenerek not alındı, ilgili kurumlarla çözüme yönelik iletişime geçme hazırlıkları tamamlandı.
SORUNLAR DOĞRUDAN İLETİLDİ
İlçe Başkanı İlker Kazan, ilçe yöneticileri ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen buluşma, Erenler Mahallesi sakinlerinden yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar mahallelerindeki sorunları doğrudan iletme fırsatı bulurken, yeni üye katılımları da törenle gerçekleştirildi.
“TEŞKİLATIMIZ VATANDAŞIN SESİ”
Programla ilgili değerlendirme yapan Başkan İlker Kazan, şu ifadeleri kullandı: “Erenler Mahallesi’nde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduk. Onların taleplerini ve sıkıntılarını yerinde dinledik. Teşkilatımız vatandaşımızın sesi olmaya, sorunlarını çözüme kavuşturmak için takipçi olmaya devam edecek. Not aldığımız her talebi ilgili kurumlarla paylaşacak ve sonuçlarını yakından takip edeceğiz. Erenler’de gösterdiğiniz yoğun ilgi ve teveccüh için tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak İzmit’in her mahallesinde halkımızla iç içe olmaya, onların derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz.”



























