Hükümlü Operasyonla Yakalandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak” suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan M.A. isimli hükümlü, 27 Ekim 2025 tarihinde yakalandı.

MİNGUZZİ CİNAYETİ DAVASININ AVUKATI ERSAN BARKIN VE BABA ANDREA MİNGUZZİ KMKB’NİN KONUĞU OLDU
MİNGUZZİ CİNAYETİ DAVASININ AVUKATI ERSAN BARKIN VE BABA ANDREA MİNGUZZİ KMKB’NİN KONUĞU OLDU
İçeriği Görüntüle

Adli Süreç Tamamlandı

Yakalanan M.A., Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından aynı gün çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Emniyetten Suçla Mücadele Vurgusu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, il genelinde suçun önlenmesi ve suçluların adalete teslim edilmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.

Kamuoyuna Duyuru

Yetkililer, benzer suçlarla mücadelede halkın da desteğinin önemli olduğunu belirterek, şüpheli durumların ivedilikle kolluk birimlerine bildirilmesini istedi.

Muhabir: Haber Merkezi