Hükümlü Operasyonla Yakalandı
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak” suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan M.A. isimli hükümlü, 27 Ekim 2025 tarihinde yakalandı.
Adli Süreç Tamamlandı
Yakalanan M.A., Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından aynı gün çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Emniyetten Suçla Mücadele Vurgusu
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, il genelinde suçun önlenmesi ve suçluların adalete teslim edilmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.
Kamuoyuna Duyuru
Yetkililer, benzer suçlarla mücadelede halkın da desteğinin önemli olduğunu belirterek, şüpheli durumların ivedilikle kolluk birimlerine bildirilmesini istedi.
 
             
            





 
         
         
         
         
         
        